Hoe geraakt u tot in het Jubelpark?

Om u gemakkelijk te verplaatsen raden wij u aan om het openbaar vervoer van de MIVB, de TEC, de Lijn of de NMBS te gebruiken. Voorzie u van uw Mobib kaart dat u in het station kan kopen en neem de metro tot aan het station «Merode».

Alle laatste mobiliteitsinformatie op de website van de politie: www.policemontgomery.irisnet.be

Als u met de auto komt, dan kunt u uw auto parkeren op de parkings rond Brussel. De makkelijkste locaties worden weergegeven op onze kaart, er zijn grote parkeerterreinen in Kraainem (E40) en Delta (E411).

Vervolgens kunt u de metro nemen, lijn 1 “WEST STATION” of 5 “ERASMUS” en stapt u uit aan de halte ‘MERODE’. Van daar bent u op een paar minuten van de start. De MIVB voorziet een versterking van de ticketautomaten in het station “MERODE”. Wij raden u wel aan uw tickets op voorhand te kopen. Er is één INGANGSPUNT voor het metro station mérode en één UITGANGSPUNT. 

Als u aankomt met de trein, zijn er twee mogelijkheden. U stapt af in het station “SCHUMAN” en stapt via het park naar het startgebied. Ofwel reist u tot het Centraal Station en neemt de metro 1 “STOKKEL” of 5 “HERMAN-DEBROUX” en stapt af in “MERODE”. De voorstedelijke trein kan bijzonder nuttig indien u binnen Brussel of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest leeft http://www.belgianrail.be/nl/s-trein.aspx

Op de dag van de race gebeurd de toegang van het station Merode via: (zie plan) 

  •  Toegang 1 en 4 ( zijde Park van het Jubelpark) : ingang van het station
  •  Toegang 7 en 8: (zjde station van Mérode, Tervurenlaan naar de Square Montgomery): uitgang van het station
  •   Toegang 2 en 3 zijn gesloten

Om een betere mobiliteit in het station te garanderen vragen wij u om de richtlijnen van het personeel van het STIB te volgen.

U kan natuurlijk ook reizen tot het Zuidstation en de metro nemen naar 2 “SIMONIS-ELISABETH” of “LEOPOLD II”. Stap uit bij het station “Kunst-Wet” en neem de metro richting “STOKKEL” of “HERMAN-DEBROUX” en ga tot “MERODE”.

De bussen van de TEC en De Lijn brengen u ook tot aan het Zuid- of Noordstation en vanaf hier bent u ook dicht bij een metrostation. U neemt dan de metrolijn 2 naar “Kunst-Wet” en vervolgens de metro richting “Merode.”

Als u uw kampioenen wenst te ondersteunen, kan u zich op verschillende manieren snel verplaatsen. Raadpleeg de toepassing hieronder om te leren hoe u tot aan de startlijn geraakt.

Met “20 km door Brussel” en het openbaar vervoer van de MIVB, de NMBS, de TEC en De Lijn wordt er alvast een steentje bijgedragen voor het milieu en wordt er heel wat tijd bespaard op 31 mei 2020!

Enkele tips voor de automobilist op 19 mei.

Op de laatste zondag van de maand mei zal het aangeraden zijn om zich te verplaatsen met het openbaar vervoer of de fiets. Volgende straten zullen vanaf 9 uur ‘s morgens afgesloten zijn nl. de Belliardstraat, de Regentschapstraat, het Poelaertsplein, de Louizalaan, het Terkamerenbos, de Franklin Rooseveltlaan, de Terhulpensesteenweg, de Vorstlaan en de Tervurenlaan. De heropening van de straten zal gebeuren nadat de ploegen van Brussel Net langs zijn geweest.

Heropening van de straten

Indien u toch in de straten langs het parcours dient te zijn, hou er dan rekening mee dat de heropening van de straten geleidelijk zal gebeuren.

De doorgang is voorzien voor de Belliardstraat rond 12 uur, voor de Louisalaan rond 13 uur, voor de Franklin Rooseveltlaan rond 14 uur, voor de Vorstlaan rond 15 uur en voor de Tervurenlaan rond 16 uur.

U komt van de E411 en gaat richting Brussel? Geen paniek want u kunt naar het centrum van Brussel via het viaduct Herman Debroux. U kan er zelfs een blik werpen naar de deelnemers… wel op voorwaarde dat u de passagier bent! In de Tervurenlaan zal u via de wetstraat aan de andere kant van het Montgomery rondpunt kunnen geraken. Het rondpunt zal tot 10u30 open blijven en opnieuw toegankelijk zijn vanaf 16 uur. Een omweg via de Wetstraat werd georganiseerd.

Indien u ‘s morgens naar de stand moet, raden wij u aan via de Leuvense Steenweg te rijden en zo richting Madou te volgen en zo verder via de tunnels van de kleine ring die open blijven.

Zoals u zult merken zal het niet onmogelijk zijn u met de wagen te verplaatsen in Brussel. Graag nodigen wij iedereen uit om van onze sportief getinte dag te genieten in het Jubelpark.

stibdelijntec

 

OFFICIAL CAR PARTNER

Logo_Audi-Brussels transparent

 

icon-busOpenbaar vervoer

Métro

metro-1 metro-5

Bus

bus 27 61 busbus 80

Tram

tram 81

icon-trainTrein

Uw trein stopt in :

Brussel-Schuman

Brussel-Centraal

Brussel-Zuid

 

Hierna kan u gebruik maken van het openbaar vervoer

icon-carAuto

Indien u met de auto komt, nodigen wij u uit om uw auto achter te laten in de grote ontlastingparkings rondom Brussel. De gemakkelijkste parkings zijn aangeduid op onze kaart; Kraainem (240)Delta (E411).

Hierna kan u gebruik maken van het openbaar vervoer

icon-planeVliegtuig

Uw vliegtuig komt aan in:
Brussel – Zaventem

 

Dan kan u gebruik maken van het openbaar vervoer (trein – Airport Express of Bus STIB lijn 21 of 12 – express)