Door de jaren heen werd er al veel over de « 20km door Brussel » geschreven… hierbij een paar uittreksels van de mooiste momenten van de « 20km door Brussel »

Herbeleef het beste van de “20km door Brussel” op la Deux- RTBF op zaterdag 3 juni om 10u35 voor de live uitzending vanuit Roland-Garros. Een speciale reportage van 26 minuten zal worden uitgezonden!

BRUZZ en bx1 presenteren… De 20 km door Brussel!

Het is een traditie op de laatste zondag van mei: de 20 km door Brussel. Voor deze 38e editie slaan BRUZZ en bx1 de handen in mekaar. Voor een op en top Brusselse tv-show met rechtstreekse verslaggeving, reportages, gasten en dat allemaal volledig tweetalig.

Presentatoren: Xavier Taveirne (BRUZZ) en Pierre-Alexis Matton (bx1). Gasten: Damien Broothaerts (Brusselaar en meervoudig Belgisch kampioen hordelopen) en Isaac Kimeli (grote belofte van de langeafstand, Europees kampioen veldlopen bij de min 23-jarigen).

Kijk op 28 mei vanaf 9.45u live naar BRUZZ of bx1 of volg de livestreams op BRUZZ.be of bx1.be.
Toch iets gemist? Geen nood: kijk naar een uitgebreide ‘Best Of’ op zondagavond vanaf 18u op BRUZZ en BRUZZ.be.

Logo The Brussels Times (1) BRUZZ 250X 96BX1 150X96 L'avenir DH

 

.

Fotos

Fotos

Herbeleef de mooiste momenten van de "20km door Brussel". Ontdek een selectie van onze mooiste foto's... 

Pers

Pers

Over 37 jaar werden heel wat artikels geschreven over de "20km door Brussel".  Hier vindt je er een reeks van terug...
Videos

Videos

Herbeleef de 20km alsof je er was met deze reeks videos. Kom mee, we kijken eventjes in de achteruitkijkspiegel richting het Jubelpark...