BRUZZ en bx1 presenteren… De 20 km door Brussel!

Het is een traditie op de laatste zondag van mei: de 20 km door Brussel. Voor deze 38e editie slaan BRUZZ en bx1 de handen in mekaar. Voor een op en top Brusselse tv-show met rechtstreekse verslaggeving, reportages, gasten en dat allemaal volledig tweetalig.

Presentatoren: Xavier Taveirne (BRUZZ) en Pierre-Alexis Matton (bx1). Gasten: Damien Broothaerts (Brusselaar en meervoudig Belgisch kampioen hordelopen) en Isaac Kimeli (grote belofte van de langeafstand, Europees kampioen veldlopen bij de min 23-jarigen).

Kijk op 28 mei vanaf 9.45u live naar BRUZZ of bx1 of volg de livestreams op BRUZZ.be of bx1.be.
Toch iets gemist? Geen nood: kijk naar een uitgebreide ‘Best Of’ op zondagavond vanaf 18u op BRUZZ en BRUZZ.be.

Training

Training

Heb je besloten om deel te nemen aan de "20km door Brussel"? Dan moet je zeker ons trainingschema proberen! Wij hebben zelfs  een reeks oefeningen om je goed te stretchen. Volg ons plan en maak van je run een succes!
Mobiliteit

Mobiliteit

Om gemakkelijk op tijd te zijn voor de start gebruik je best het openbaar vervoer. Met de MIVB, De Lijn, de TEC et de NMBS moet je je geen zorgen maken. Plan nu al je route!
Hotels

Hotels

U komt vanuit het buitenland en zoekt een goed hotel aan een betaalbare prijs. Wij hebben een selectie gemaakt voor jou... Ontdek ze hier!
Handisport

Handisport

Neemt u deel aan de "20km door Brussel" met een handbike? Lees dan zeker dit artikel!