Skip to content
Uitslagen

Teams

Teams

UPDATE: Het is niet langer mogelijk om nieuwe teams samen te stellen voor de “20km door Brussel”. De laatste borstnummers gaan echter begin mei in de verkoop.

 

De “20 km door Brussel” is meer dan alleen een race, het is het grootste sportevenement in België met bijna 600 deelnemende teams.

Of je nu een liefdadigheidsinstelling bent of een bedrijf, schrijf je in als team om samen deze grote sportieve uitdaging aan te gaan. De “20 km door Brussel” is de perfecte gelegenheid om de aandacht te vestigen op je goede doel, om geld in te zamelen voor je project of om aan teambuilding te doen met je collega’s.

Deelnemen als team betekent dat je gemakkelijk inschrijvingen kunt beheren en in één keer kunt betalen op basis van een factuur.
Het inschrijvingsgeld bedraagt 28 € (met de BTW van 21% inbegrepen).

Teams bestaan uit minimaal 10 deelnemers.

Voor meer informatie en om je team samen te stellen, kunt u een e-mail sturen naar [email protected]

Inschrijvingsprocedure voor teams

Half februari wordt er een e-mail met toegang tot het platform gestuurd naar de teammanager die daarna intern de inschrijvingen kan beheren.

Op 26 april om 23:59 wordt de toegang tot het platform afgesloten en dus ook de inschrijvingen voor de teams. We sturen u dan een globale factuur en we maken uw startnummers klaar (gepersonaliseerde omslag met parcourskaarten, startnummers, timingsysteem, speldjes, enz.) Na deze datum zijn er geen wijzigingen meer mogelijk.

Zodra uw factuur is betaald, nodigen we u uit om vanaf 13 mei bij ons langs te komen om de rugnummers van uw team op te halen.

Info: 02 511 90 00 en [email protected]

Huur stand

Huur een pagodetent van 4 bij 4 meter rond de grote fontein of een tent van 5 bij 5 meter aan de voet van de arcades van het Jubelpark en verwelkom de deelnemers en supporters van je team op een speciale manier.

Huur stand: €2.500 exclusief btw.

Info: 02 511 90 00 en [email protected]

0Z5A8127